Ke společnosti ORLEN Unipetrol se připojil v roce 2017 na pozici gastro specialisty a stal se součástí týmu, který rozjížděl nový koncept Stop Cafe. V rámci týmu se specializuje na čerpací stanice nejvyššího konceptu, především pak na jídla podávaná na talíři. Hlavním regionem jeho působení zůstává jihovýchodní část České republiky.
Má více než 40 let zkušeností v oblasti gastronomie, pracoval v zahraničí, např. v Thajsku, Barmě, Rakousku, Norsku a Moldávii. Za svůj přínos české gastronomii byl oceněn zlatou medailí M. D. Rettigové od Asociace kuchařů a cukrářů ČR. Největším úspěchem bylo získání bronzové medaile na Kuchařské olympiádě v německém Erfurtu v roce 2008.
Jeho schopnosti a zkušenosti přinášejí do týmu neocenitelnou hodnotu a přispívají k úspěšnému rozvoji konceptu Stop Cafe.